
Kolacja Wigilijna dla Firm.
Zupy
1. Barszcz z uszkami
2. Grzybowa z grzybów leśnych z makaronem
Przystawki
1. Szczupak faszerowany
2. Łosoś marynowany w owocach cytrusowych
II Danie
Karp pieczony /200g/
Sandacz filet pieczony /200g/
Sandacz filet duszony w porach
Kapusta z grzybami leśnymi
Ziemniaki gotowane
Pierogi z kapustą i grzybami
Sos grzybowy
Groch z kapustą
Makiełki
Zimne zakąski
Pstrąg w galarecie
Łosoś w galarecie
Karp w galarecie
Biała ryba po grecku
Amur w zalewie pomidorowo octgowej z warzywami
Śledź w oleju
Śledź w pierzynce
Śledź w zalewie octowej
Sandacz faszerowany cały /około 20 porcji/
Sałatka z sałaty lodowej z łososiem
Pieczywo
Masło
Napoje
Kawa, herbata
Soki jabłko, pomarańcz 1l
Woda niegazowana z cytryną 1l
Ciasto
Sernik 1p.
Szarlotka 1p.
Makowiec 1p.
Piernik 1p.
Zimne zakąski mięso
Jajko w szynce na sałatce
